Contact

Voor vragen, feedback of technische hulp kan je natuurlijk contact met ons opnemen.

Je kan ook bellen naar 0345 544 617.

 

Technische ondersteuning F&L-thuismodule

Voor ouder/verzorgers: gebruikt uw zoon/dochter thuis de F&L-software bij de (dyslexie)behandeling en werkt er iets niet goed? We helpen graag.  Neem hiervoor a.u.b. contact met ons op door te mailen naar support@fenlsoftware.nl

Vermeld a.u.b. de gebruikersnaam waarmee u inlogt, om welke werkvorm het gaat en wat er niet goed werkt. Het is ook fijn als u kunt aangeven welke browser en welk apparaat u gebruikt (bijvoorbeeld laptop, iPad, …). Alle andere informatie is ook welkom, bijvoorbeeld een schermafbeelding, foto of video.

 

Voor de behandelaar: als de software bij een leerling thuis niet goed werkt, willen we graag helpen zodat de leerling wél goed kan oefenen met de software. Neem hiervoor contact met ons op door te mailen naar support@fenlsoftware.nl

Geef hierbij a.u.b. aan om welke leerling het gaat, welke werkvorm en wat er niet goed werkt. Alle andere informatie is ook welkom, bijvoorbeeld een schermafbeelding, foto of video.

 

Verkeerd gekleurde woorden

Wij hebben ons best gedaan om alle woorden in de woordenlijsten en alle teksten in de Reader na te kijken op spelling en klankcodering. Toch kan het soms gebeuren dat er nog een verkeerd gecodeerd woord langskomt.

Heb je een verkeerd gekleurd woord of iets anders gevonden, laat het ons a.u.b. weten! Wij verbeteren dit dan zo snel mogelijk.

Geef bij fouten in de Reader a.u.b. aan om welk woord in welk verhaal het gaat. Je kan ook verkeerd gecodeerde woorden uit zelfgemaakte teksten doorgeven. Wij passen de codering aan voor jou en voor alle toekomstige gebruikers.


Terug naar login-pagina